Esittelylento

Esittelylento

HUOM! Lennot varattava etukäteen:


Lennot lennetään yleisilmailijoiden puolelta osoitteessa Varikontie 54 (kts. kuvat alta), lennolle ei siis lähdetä kummastakaan terminaalista. Oman ajoneuvon voi jättää pienelle hiekkaparkkipaikalle. Alue on aidattu, lentäjä päästää kyytiläiset alueelle.

Lentoon kannattaa varata n. 50 min kokonaisaikaa. Itse lento kestää n. 20 min. Lennot lennetään päiväsaikaan näkölentosääntöjä noudattaen (= eli ei huonolla säällä, peruutukset ovat mahdollisia). Lennon voi maksaa paikanpäällä käteisellä, sekä pankkikortilla.

Lennon hinta on 60 €. Hinta on istumapaikkakohtainen.

Tulethan paikanpäälle hyväkuntoisena, alkoholin suhteen meillä on nollatoleranssi.

Tietoa esittelylentokalustosta

Esittelylennot lennetään pääsääntöisesti Piper Warrior II ja Cessna 172/177 lentokoneilla. Nämä ovat maailman yleisimpiin kuuluvia yleisilmailukoneita. Piper Warrior II on alataso ja Cessnat ovat ylätasoja. Sinällään lentokokemus koneissa on samankaltainen. Molemmat ovat nelipaikkaisia yhden miehistön mäntämoottorikäyttöisiä potkurikoneita.

Piper Warrior II OH-TIL
Cessna 172 OH-CTU

Koska kyseessä on lentokerhon järjestämä esittelylento ilmailusta kiinnostuneille, ei lento täytä kaupallisen lentotoiminnan turvallisuus- ja vakuutusvaatimuksia.

Jos Sinulla heräsi kysyttävää, otathan yhteyttä: info@tampereenlentokerho.fi

Esittelylennolta kesällä 2018